Lääkäripäivien kurssiotsikot on julkaistu

Lääkäripäivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.–23.1.2025. Kurssiotsikot on nyt julkaistu tapahtuman verkkosivuilla, huomaa myös alennetut hinnat.

Valtakunnalliset Lääkäripäivät Helsingissä ovat kaksipäiväiset ja kurssitarjonnassa on 40 luentokurssia sekä 9 pienryhmäkurssia. Tapahtuma on jälleen kasvokkainen, eli kannattaa saapua Messukeskukseen.

Kurssiohjelmasta löytyy niin klassikoita kuin uutuuksiakin: pienryhmissä saat työkaluja ja taitoja mm. päivystykseen, haavanhoitoon ja EKG-tulkintaan. Vatsakurssit ja käytännön traumatologiakurssi ovat suosittuja ja jälleen ohjelmassa. Uutuutena pohditaan mm. omalääkärimallia – tuoko se helpotusta perusterveydenhuoltoon. Verenpaineen, diabeteksen ja dyslipidemian hoidossa on otettu jättiaskelia – näistä kuullaan luennoilla ja näyttelyalueella saman alan lääkeyritykset tarjoilevat tietoa uusista lääkkeistä. Toisella kurssilla pohditaan, kuinka diabetes vaikuttaa vauvahaaveisiin. Koululaiset ovat läsnä somessa, mutteivät tunneilla, mitä tälle voidaan tai pitää tehdä?

Täydennyskoulutustapahtuma napakoituu: kurssien kesto on 3 tuntia ja Valokeilassa-sessiota voit tulla kuuntelemaan vielä työpäivän jälkeenkin, klo 16. Näyttelyssä uutena alueena on lääkärin vapaa-aika.

Lääkäripäivien verkkosivuilta löydät nyt kurssiotsikot päivämäärineen sekä alennetut hinnat. Koko ohjelmatarjonta julkaistaan marras–joulukuun vaihteessa, ja ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa samaan aikaan. Tervetuloa tammikuussa tapaamaan kollegoita täydennyskoulutuksen parissa!
 

Lääkäripäivien verkkosivuille

Takaisin